Nazareth (De Verkenners 72)

Nazareth

Nazareth, in de tijd van het Nieuwe Testament was het een nietszeggende plaats. De Heere Jezus voelde Zich echter niet te goed voor Nazareth. Daar wilde Hij zijn, om te dienen. In deze video verkennen we het moderne Nazareth. We bezoeken de Kerk van de aankondiging en nemen een kijkje bij de mogelijke helling waar Jezus’ dorpsgenoten Hem naar beneden wilden gooien. Verder zoeken we samen een antwoord op twee lastige Bijbelse vragen. Help je mee?

Dieren
Voor het maken van de video over de Woestijn van Judea staan er een heel aantal dierenbeelden op de wensenlijst: kamelen, geiten, hertjes en marmotten. Gaan we ze tijdens de opnamedag ook echt tegenkomen?
Tijdens de eerste stop is het al raak. We stuiten midden in de woestijn op een kudde kamelen. Ze laten zich geduldig vastleggen. Aan het einde van de dag vallen we helemaal met de neus in de boter. De zon gaat al bijna onder en het wordt al schemerig. Een groep ibexen komt hun dorst lessen bij het water in Ein Gedi. Het levert prachtige beelden op. We hopen dat jullie er ook van genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *