Wie kan jij vandaag eren?

1 Thessalonicenzen 5:12 HTB

Broeders en zusters, wij vragen u respect te hebben voor uw leiders die door de Here zijn aangewezen. Zij verrichten veel werk onder u en wijzen u terecht waar dat nodig is.

Wie komt er in je op als je denkt aan een geestelijk leider die je leven positief heeft beïnvloed? Misschien is het een kerkleider. Misschien is het een mentor die je heeft geïnspireerd. Misschien is het een vriend of familielid die je geloof sterker heeft doen worden.

Hoe zou je leven eruit hebben gezien als zij er geen onderdeel van waren?

De afgelopen jaren waren uitdagend voor christelijke leiders over de hele wereld. Alles wat wij hebben meegemaakt, hebben zij ook meegemaakt, — maar ze hebben ook de lasten gedragen van mensen zoals wij.

Laten we het ontdekken.
Laten we vandaag de mensen eren die ons belangeloos dienen door samen voor hen te bidden.

Een gebed voor christelijke leiders
God,

dank U voor het plaatsen van christelijke leiders in mijn leven die van U houden en om mij geven. Ik ben gevormd door hun wijsheid, mededogen, vriendelijkheid en onbaatzuchtige liefde.

Vandaag vraag ik U mij te laten zien hoe ik deze leiders kan zegenen, zoals zij mij gezegend hebben. Laat mijn dankbaarheid hen eraan herinneren dat ze gezien, gewaardeerd en gekend worden.

Bemoedig hen wanneer ze zich uitgeput voelen, en hernieuw hun kracht als ze overweldigd zijn. Geef rust aan degenen die het nodig hebben, en herinner hen aan Uw beloften. Zegen hun families, versterk hun bedieningen, en breid hun invloed uit — voor Uw glorie, en hun ten goede.

In Jezus’ naam,

amen.

Afkomstig van YouVersion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *