Op vakantie in Israël (De Verkenners 73)

Op vakantie in Israël
Israël is niet alleen een prachtig land, maar ook nog eens het land van de Bijbel. Veel Nederlandse christenen zouden het land daarom graag een keer willen bezoeken. In deze vlog bespreekt Martha vragen als: Wat is het beste seizoen om in Israël op vakantie te gaan? Wat is een goede reisgids voor Israël? Is Israël eigenlijk wel een veilig vakantieland? Verder geeft ze een reeks praktische tips.

Deze zomer plaatsen we een serie vlogs over het thema ‘De Verkenners op vakantie’. In de vlogs geven we belangstellenden informatie en tips die zinvol kunnen zijn als je overweegt om zelf op reis te gaan naar Israël. Uiteraard gaat de informatie gepaard met mooie beelden van het land.

Vanwege de vakantieperiode plaatsen we in de zomermaanden eenmaal in de twee weken een aflevering van De Verkenners op vakantie. Albert en Martha verzorgen zelf de productie van de vlogs. In september vervolgen we met de gewone afleveringen van De Verkenners. Veel kijkplezier toegewenst!

Toilet
Tijdens de opnames voor de video over Beth Shean is het even zoeken. We hebben maar beperkte tijd om alles te filmen en we willen graag de eeuwenoude toiletten filmen. Die zie je immers niet dagelijks? Al snel stuiten we op een toilet uit de oudheid. Albert weet echter zeker dat er in Beth Shean nog mooiere wc’s zijn teruggevonden. Terwijl Benjamin en Rebecca samen met Martha in een ander deel van het park filmen, gaat Albert op onderzoek uit. En ja hoor, na een tijdje vindt hij ze! Hoe ze er uit zien? Dat kun je terugzien in de video over Beth Shean!

De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors. Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *