Kamperen in Israël – De verkenners op vakantie in Israel 2

Veel Israëli houden van kamperen. Dat is niet zo vreemd. Het land is er erg geschikt voor. Op tientallen plaatsen in het land zijn speciale (gratis) kampeerplaatsen aangelegd (ook bij enkele nationale parken). Verder is het niet ongebruikelijk om gewoon ergens op een mooi plekje je tent op te slaan. In deze video gaan De Verkenners op kampeervakantie naar Eilat. Ondertussen geeft Albert allerlei tips en adviezen. Ga je mee op avontuur?

Deze zomer plaatsen we een serie vlogs over het thema ‘De Verkenners op vakantie’. In de vlogs geven we belangstellenden informatie en tips die zinvol kunnen zijn als je overweegt om zelf op reis te gaan naar Israël. Uiteraard gaat de informatie gepaard met mooie beelden van het land.

Vanwege de vakantieperiode plaatsen we in de zomermaanden eenmaal in de twee weken een aflevering van De Verkenners op vakantie. Albert en Martha verzorgen zelf de productie van de vlogs. In september vervolgen we met de gewone afleveringen van De Verkenners. Veel kijkplezier toegewenst!

Drop
De video over ‘De dadelpalm’ is natuurlijk niet compleet zonder beelden van de dadeloogst. Op een vrije dag rijden Albert en Martha via de Jordaanvallei richting Galilea. Ze zien in een dadelplantage dat er druk wordt geoogst. De auto wordt aan de kant van de weg gezet en de camera’s komen tevoorschijn.
In de auto wordt ondertussen diep gezucht: ‘Gaan jullie alweer filmen voor De Verkenners?’ Een zak drop -meegenomen door gasten uit Nederland- biedt uitkomst. Bij elke stop wordt er een dropje uitgedeeld. Zo blijft iedereen tevreden!


Doe jij al mee?
Doe jij al mee met de Vraag en Antwoord actie die speciaal voor deze zomerperiode is bedacht!
Er volgen vier verschillende vragen waar je antwoord op kan geven. Heb je het antwoord goed, dan ontvang je een speciaal Verkenner certificaat. Hoe meer vragen goed, hoe meer sterren en bij iedere keer krijg je een certificaat.
Onder de mensen die alle vier de antwoorden aangeleverd en goed hebben verloten we een ontmoeting met Verkenner Albert!
Doe zelf mee of met je familie, je zondagschool of je klasgenoten en maak kans op deze ontmoeting!
Afgelopen vrijdag was de eerste vraag maar je kan zeker nog meedoen.
Dus kijk deze zomer naar onze vragen, lever ze in op info@deverkenners.info met je naam (namen) en leeftijd en wordt ook een 4-sterren Super Gave Geweldige Fantastische Verkenner!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *