Hulp van kerken gezocht voor de EO-Jongerendag

Op de EO-Jongerendag ervaren duizenden jongeren dat ze niet alleen staan in hun geloof. Als EO organiseren we al 46 jaar deze bijzondere dag waarin Gods liefde centraal staat. Dit kunnen we niet meer alleen en daarom vragen we hulp van kerken, bedrijven en organisaties en iedereen die de EO-Jongerendag een warm hart toedraagt om deze dag weer mogelijk te maken. Onze vraag is: zou jullie gemeente ons willen helpen?

Zou je deze mail door willen sturen naar degene(n) in de gemeente die hierover een beslissing kan nemen? Alvast bedankt!

Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te helpen bij deze actie. We zouden het geweldig vinden als een collecte voor de EO-Jongerendag op het collecterooster zouden kunnen komen of dat de gemeente een donatie geeft. Het geld dat opgehaald wordt, kan worden overgemaakt naar: rekeningnummer NL04INGB0655141634 o.v.v. EO-Jongerendag 2023 of via de QR-code die op de materialen staat.

Uiteraard begrijpen we dat dit voor lang niet alle gemeentes mogelijk is. Daarom willen we vragen of jullie, als een collecte of donatie niet tot de mogelijkheden behoort, deze actie voor het behoud van de EO-Jongerendag zouden willen promoten in de nieuwsbrief of het kerkblad.

Materialen ter ondersteuning

Ter ondersteuning van de promotie voor de fundraise voor de EO-Jongerendag hebben we een aantal materialen ontwikkeld. Op deze website vind je meer informatie, afbeeldingen, foto’s voor social media en zelfs een promotievideo ter ondersteuning. Ook staan er teksten op die gebruikt kunnen worden in een nieuwsbrief of kerkblad.

Winactie voor kerken

Voor kerken hebben we een leuke actie. Onder alle kerken die collecteren en/of doneren verloten we een gratis busreis naar de EO-Jongerendag. Je kunt contactgegevens voor de actie achterlaten op de website voor kerken.

Meer informatie over de EO-Jongerendag vind je hier. Mochten er vragen zijn, bel of mail me dan gerust.

Mogen we rekenen op de steun van jullie kerk?

Hartelijke groet,

EVANGELISCHE OMROEP

Natasja den Boer

M 06-53736278

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *