Herodion (De Verkenners 37)

Houd je van stoere forten, hoge torens en smalle gangetjes? Dan moet je deze aflevering van De Verkenners zeker bekijken! In deze video verkennen we Herodion, een bergvesting die is gebouwd in opdracht van koning Herodes de Grote. Je leert ook meer over deze beruchte koning. En geloof het of niet, maar we nemen zelfs een kijkje in zijn badkamer… Ga je mee?

OntdekkingOp een zondag in Nederland preekt Albert in de thuisgemeente van Albert en Martha. Een meisje luistert aandachtig naar de preek over de vijgenboom. Als Albert verwijst naar een video van De Verkenners, kijkt het meisje haar moeder verbaasd aan. ‘Mam, de meneer die preekt is een Verkenner!’


De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors. Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *