EO Jongerendag 2023

De EO-Jongerendag 2023 is opnieuw mogelijk dankzij grote steun van kerken, bedrijven en particuliere giftgevers. Daarom maken we vandaag bekend dat de tickets voor de EO-Jongerendag 2023 vanaf nu te bestellen zijn.

Op 3 juni 2023 vindt de 47ste editie van de EO-Jongerendag plaats in Rotterdam Ahoy. De uitverkochte zaal in 2022 bewijst dat de behoefte van jongeren om samen hun geloof te delen en zich daarin niet alleen te voelen, onverminderd hoog is.

Een gift geven kan nog steeds, want er is nog een klein deel nodig.

We zijn er nog niet helemaal

Joram Kaat, presentator van de EO-Jongerendag, noemt het ‘ongelooflijk’ dat er opnieuw zo veel financiële steun is voor het evenement: “We zijn er nog niet helemaal, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we het bedrag bij elkaar gaan krijgen.” Inmiddels heeft de EO ruim 300.000 euro aan giften ontvangen. Dat betekent dat er nog bijna 50.000 euro nodig is voor de organisatie van de dag. Extra steun is dus nog steeds nodig en welkom!

Tickets

Tickets voor de EO-Jongerendag zijn nu te bestellen via eojongerendag.nl. Een ticket kost 17,50 euro. Op een later moment worden het thema van deze editie en de artiesten en sprekers bekendgemaakt.

Prijsopbouw ticket EO-Jongerendag

Hierboven is de prijsopbouw van een ticket te zien. Per jongere die naar de EO-Jongerendag komt moet € 50,00 euro bijgelegd worden. De EO zorgt voor de ene helft. Met het geld dat bijeengebracht wordt, financieren we de andere helft van het ticket.  

Collecte of gift

Steun is nog steeds nodig. We hopen dus van harte dat jullie gemeente wil overwegen met een collecte of gift bij te dragen aan deze editie van de EO-Jongerendag. Op de speciale pagina voor kerken is promotiemateriaal te vinden.

Een leuke bijkomstigheid is dat iedere kerk die met een gift of collecte de EO-Jongerendag steunt kans maakt op een busreis voor de jongeren uit de gemeente naar de EO-Jongerendag. Je kunt je kerk hiervoor aanmelden via de kerkenpagina.

Materialen voor het jongerenwerk

Op een later tijdstip zullen op de kerkenpagina materialen met betrekking tot het thema van de EO-Jongerendag worden geplaatst. Deze materialen stellen wij gratis beschikbaar aan kerken en jeugdleiders zodat zij in aanloop naar, of juist na afloop van, de EO-Jongerendag aandacht kunnen besteden aan het thema van de EO-Jongerendag.

Tijdens de pauze van de EO-Jongerendag wordt een apart programma aangeboden voor jeugdleiders. Bij de aanmelding voor de EO-Jongerendag kunnen jeugdleiders zich ook aanmelden voor het jeugdleidersprogramma.

We hopen van harte dat jullie gemeente ook met een aantal jongeren naar de EO-Jongerendag komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *