De Verkenners in de velden van Efratha

e velden van Efratha

De herders; ze waren de eersten die op kraambezoek gingen bij Jozef en Maria. Ze waren door een engel hoogstpersoonlijk geïnformeerd over de geboorte van de Messias. In deze video verkennen we het werkterrein van de herders: de velden van Efratha. Verder hoor je meer over de mogelijke locatie van de kribbe van Bethlehem. Ga je mee op pad?

Gesprek
Het is altijd hard werken tijdens de opnamedagen. Na een lange dag doorpakken is het heerlijk om even op adem te komen tijdens de autorit terug naar huis. Maar dan staan er ineens vier Joodse tienermeiden aan de kant van de weg te liften. Natuurlijk mogen ze instappen. Zodra we wegrijden, beginnen de vragen: ‘Waar komen jullie vandaan? Hoe komt het dat jullie zoveel van Israël weten? Bidden christenen voor beelden?’ Een inhoudsvol gesprek volgt.

De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors. Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *