De Verkenners in Beth Shemes

Wie kent de geschiedenissen van de richter Simson niet? In deze video ontdekken we Beth Shemes en omgeving; het gebied waar Simson actief was. Veel plaatsen die in zijn leven een rol speelden komen langs. En natuurlijk nemen we een kijkje bij de rivier de Sorek. Daar ergens heeft Simson de leeuw gedood. Gelukkig maar dat er tegenwoordig geen leeuwen meer in Israël leven…

Wil je meer zien en leren over Israël? Neem dan ook eens een kijkje op onze projectwebsite: http://www.deverkenners.info. Daar vind je meer materiaal, waaronder een kijkwijzer voor kinderen en uitgewerkte achtergrondinformatie bij de video’s. Verder zijn op de website alle video’s gelokaliseerd op een landkaart.

De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors (zie hiervoor: http://www.deverkenners.info). Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *