De Verkenners 26: Qumran (de betrouwbaarheid van de Bijbel)

Hoe weet je dat de Bijbel betrouwbaar is? Daarover leer je meer in deze video! In deze aflevering verkennen we Qumran. Het is een prachtige plek ingeklemd tussen hoge bergen en de Dode Zee. Wil je meer weten over geitenherder Mohammed ed-Dib, de grootste archeologische ontdekking uit de twintigste eeuw en eeuwenoude Bijbelhandschriften? Dan moet je deze aflevering zeker bekijken!

Wil je meer zien en leren over Israël? Neem dan ook eens een kijkje op onze projectwebsite: www.deverkenners.info. Daar vind je meer materiaal, waaronder een kijkwijzer voor kinderen en uitgewerkte achtergrondinformatie bij de video’s. Verder zijn op de website alle video’s gelokaliseerd op een landkaart.

De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors (zie hiervoor: http://www.deverkenners.info). Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Zondagschool

Na een kerkdienst spreekt een vriendelijke dame Albert aan. Ze vertelt dat ze al jaren zondagschoolwerk doet. ‘Ik ben zo dankbaar voor de video’s die jullie maken. Ik gebruik ze tijdens de zondagschoollessen. Ga er alsjeblieft nog lang mee door!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *