De Verkenners 25: Sataf (waterbron en waterbak)

Verlang je naar levend water? Bekijk dan ook eens deze video! Water, het is onmisbaar om in leven te blijven. Hoe kwamen mensen in de tijd van de Bijbel eigenlijk aan water? In deze video verkennen we een waterbron bij Sataf. Je leert hoe een bron werkt, ontdekt waar mensen vroeger water bewaarden en leert ondertussen meer over een profetie van Jeremia.

Wil je meer zien en leren over Israël? Neem dan ook eens een kijkje op onze projectwebsite: www.deverkenners.info. Daar vind je meer materiaal, waaronder een kijkwijzer voor kinderen en uitgewerkte achtergrondinformatie bij de video’s. Verder zijn op de website alle video’s gelokaliseerd op een landkaart. De Verkenners is een gezamenlijk initiatief van Steunfonds Israël /Isaac da Costa, Stichting Steun Messiasbelijdende Joden en het Centrum voor Israëlstudies. Geniet je van de video’s? Overweeg dan eens om het project te steunen door middel van een gift of wordt een van onze officiële sponsors (zie hiervoor: http://www.deverkenners.info). Met jouw hulp kunnen we het project voortzetten!

Markt…Gezellig even naar de markt in Nederland; deze zomer kon het. Een leerkracht uit het basisonderwijs spreekt Martha aan: ‘Wat maken jullie geweldige video’s! Ik laat ze elke week in de klas zien. Ik leer er zelf ook heel veel van.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *