Uitnodiging Bevestingsdienst Ds. J. Maliepaard op 20 mei

Op zondagmorgen, D.V. 20 mei 2012 om 09.30 uur vindt tijdens de ochtenddienst in de voortgezette Gereformeerde Kerk Noordwijk, de bevestiging en intrede plaats van onze predikant, Ds. J. Maliepaard. Vanwege de lengte van de dienst zal de zondagdienst een half uur eerder beginnen dan gewoonlijk. De dienst wordt geleid door mevr. Ds. M.J.M. Sytsma-van Oeveren uit Kampen.

Na de dienst kunt u Ds. J. Maliepaard feliciteren en wordt u koffie met iets lekkers of een broodje aangeboden. Graag vernemen wij van u of u komt en met hoeveel personen. Ook als u het woord wilt voeren na de bevestigingsdienst horen wij dat graag van u.

In de kerkdienst van 25 maart is bekendgemaakt dat Ds. Sj. Maliepaard het beroep dat hij heeft gekregen van onze Gereformeerde Kerk in Noordwijk heeft aangenomen. Uiteraard is dit een mijlpaal in het bestaan van de gemeente. Ds. Maliepaard heeft de afgelopen jaren als consulent van onze gemeente al veel betekend, dit in samenwerking met zijn vrouw en de hulp van de zustergemeenten van de voortgezet Gereformeerde Kerken in Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.