Cursus “De toekomst” seizoen 2019-2020

In september hopen we weer van start te gaan met een nieuw cursusseizoen. Vorig jaar hebben we het boekje Basics van de Bijbel van de auteur Jasper Klapwijk behandeld. De laatste avond ging over de toekomst, maar daarover is nog veel meer te vertellen. Daar wil ik dit seizoen graag mee verder gaan, met als centrale thema: de toekomst. We gaan samen nadenken over de toekomst van de aarde, de eindtijd, het duizendjarige rijk, sterven en opstanding, begraven en cremeren, de hemel en de hel, de wederkomst, het eeuwige leven… Heel diverse onderwerpen! Daarom kunnen ook nieuwe deelnemers zonder problemen meedoen: de onderwerpen zijn ook zonder de voorkennis van vorig jaar begrijpelijk.
Voor wie nieuw instroomt en graag meer wil weten over de opzet van de cursus: aan de hand van een powerpoint presentatie vertelt de cursusleider over het onderwerp en geeft verdieping. Tijdens de cursus kunnen vragen worden gesteld. De presentatie is na afloop van de cursusavond te downloden via de website van de vGKN.

Wanneer en waar?
De cursus bestaat uit 10 lessen en een gezellige slotavond, gegeven van september t.m. april. De cursus in Zevenhuizen wordt gegeven op maandagavond van 19.30 tot 21.15 uur. Locatie: “De Lelie van Sharon”, Veldstreek 15, 9354 VA Zevenhuizen. De eerste avond is: 30 september. NB: het is mogelijk dat de tweede helft van de cursus gegeven wordt op een andere locatie, maar dit is nog onzeker.

Kosten en aanmelding
De kosten bedragen €20.- per persoon, €30,- voor een echtpaar.
U kunt zich aanmelden bij ds. Douma via email: jj.douma@gmail.com of telefonisch: 0594-795159). Opgave graag voor 22 september. Op de landelijke website van de voortgezette Gereformeerde kerken in Nederland: htttp//www.vgkn.nl vindt u meer informatie.
Graag tot ziens, ds. J.J. Douma – van der Molen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *